CUM SĂ CUMPĂRAȚI MODAFINIL ÎN ROMÂNIA?

modafinil romania

De când americanul ModafinilCat a pierdut brevetul pentru producerea acestui medicament, pe forumuri au apărut discuții și întrebări despre posibilitatea de a cumpăra Modafinil la cel mai bun preț și cu livrare rapidă în România.

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI ÎNAINTE DE A CUMPĂRA MODAFINIL ONLINE

Ingredientul activ Modafinil este disponibil în Statele Unite doar pe bază de prescripție medicală. Din acest motiv, nu vă recomandăm să comandați Modafinil de pe site-urile din SUA. Cel mai probabil, coletul dvs. va fi blocat de către serviciul vamal. Desigur, cumpărătorul nu este în pericol, dar banii nu vor fi, cel mai probabil, restituiți. Comandați Modafinil doar de la farmaciile online românești, care vă vor livra coletul în siguranță, fără control vamal, în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, în farmacia noastră prețul Modafinil este cel mai avantajos de pe piață

DE UNDE PROVINE MODAFINIL VÂNDUT PE INTERNET?

Marea majoritate a Modafinil vândut online provine de la două companii – Sun Pharma și HAB Pharma.
Acestea sunt companii farmaceutice bine-cunoscute cu sediul în India. India nu are aceleași politici de protecție a proprietății intelectuale ca SUA, ceea ce a permis fabricarea Modafinil și a armodafinilului chiar și atunci când brevetul pentru aceste ingrediente active era activ. Brevetul a expirat acum la nivel mondial, ceea ce înseamnă că producția acestor ingrediente active nu mai este restricționată în niciun fel.

PRODUSE DISPONIBILE

Dacă doriți să cumpărați Modafinil de la o farmacie online, aveți la dispoziție patru produse:
Modafinil (modafinil 100 mg, 200 mg, fabricat de Sun Pharma)
Modvigil (modafinil 200 mg, fabricat de HAB Pharma)
Vaklert (armodafinil 150 mg, fabricat de Sun Pharma)
Artvigil (armodafinil 150 mg, fabricat de HAB Pharma).
După cum puteți vedea, este vorba de două mărci (de la Sun Pharma și HAB Pharma) și două ingrediente active (modafinil și armodafinil). Modafinil și armodafinilul sunt două substanțe diferite din punct de vedere chimic, dar cu acțiune aproape identică.

SUN PHARMA VS. HAB PHARMA

Ce au în comun aceste două companii și în ce fel sunt diferite?

Ambele companii au sediul în India
Sun Pharma produce modafinil de mulți ani; HAB Pharma este un producător relativ nou, care s-a stabilit deja pe piața europeană.
Ambele companii produc modafinil și armodafinil de calitate farmaceutică. Deoarece Sun Pharma are un istoric de producție mai lung, prețurile produselor sale sunt ușor mai mari. Unii oameni cred că produsele Sun Pharma sunt mult mai bune, dar noi credem că reputația de producție mai îndelungată a acestui medicament joacă un rol mai important în acest caz.

DE UNDE POT CUMPĂRA MODAFINIL FĂRĂ PRESCRIPȚIE MEDICALĂ?

Atunci când cumpărați Modafinil de la farmacia noastră online, puteți fi întotdeauna sigur că cumpărați în cele mai favorabile condiții. Expedim marfa din depozitul nostru european, astfel încât vă putem livra Modafinil în România fără control vamal. Avem o mare experiență în vânzarea de Modafinil de mai bine de 10 ani, după cum o dovedesc recenziile pozitive ale clienților.